Webshop

Mangler du en webdesigner fra Fredericia til din kommende webshop?

DET BEHØVER IKKE AT KOSTE EN FORMUE

AT FÅ ET LÆKKERT & SPRØDT DESIGN DER ER TILPASSET EFTER DINE KUNDER.

Webshop

Vil du gerne i gang med at sælge online eller har du allerede en webshop som du ønsker bliver frisket lidt op, så kan vi lave noget for dig. Du får webshop designet og implementeret en professionel webshop ud fra dine ønsker om stil og udtryk. Vi har bred erfaring med både B2C og B2B virksomheder, som vi rådgiver og udvikler konceptstærke og driftssikre webshops til.

Du vil dog aldrig komme ud for nogle uventede store regninger hos mig, da der altid bliver givet en fast pris på webdesignet inkl. programmering og løbende udgifter. Det sikrer dig at dit budget bliver overholdt.

Se cases her

Det får du:

  • Over møde, telefon eller e-mail finder vi frem til hvordan webshop designets udtryk skal være
  • Target præsenterer webshop design oplægget for dig
  • Har du tilføjelser eller rettelser til webdesignet, får du mulighed for at sende disse til os
  • Target laver evt. rettelser, og implementerer webshoppen i ønsket webshop løsning
  • Webshoppen bliver præsenteret for dig
  • Target overdrager webshoppen til dig
Kontakt os

DESIGNPROCES – Webshop design

Dialogen er vigtig, så vi sammen vælger den rigtige platform, der passer præcist til dine fremtidige behov. Vi lytter til dig – og dine kunders behov – og udarbejder en fælles strategi, der rykker din virksomhed videre. Vi synliggøre dit budskab og dine produkter på en overskuelig måde for dine kunder. Vi udvikler et målrettet, brugervenligt koncept og et lækkert grafisk design, der afspejler din strategi. Vi forbereder dit færdige produkt ved at teste, afprøve og implementere. Husk at hos os vil du dog aldrig komme ud for nogle uventede store regninger , da der altid bliver givet en fast pris på webshoppen.

Lyder det ikke spændende? - Kontakt os nu

MEBO-Consult skulle i foråret have lavet en ny hjemmeside og valget faldt på Ayhan Tunaligil og Target som samarbejdspartner. Vi havde et opstartsmøde, hvor vi lagde vores ønsker og forventninger frem. Ayhan kom meget hurtigt med et forslag til hjemmesiden, som præcist ramte det, vi havde forestillet os. Herefter gik det hurtigt og vi fik lige den hjemmeside, som vi havde håbet på. Alle aftaler om både indhold og deadlines blev overholdt, så er meget tilfredse.

Mette StangeCEO, MEBO-Consult

bolig:net a/s ønskede indledningsvis en grafisk partner, der kunne levere et komplet virksomheds-website med foto og indhold på en uafhængig CMS-platform. Denne opgave blev med fælles ideer og krav til en brugervenlig platform en realitet primo 2011. Ayhan har en kreativ tilgang til nye opgaver og evnen til at opfange ideer, hvilket er essentielt for en mindre virksomhed med en ny kommunikationsplatform. Vi har derfor i dag outsourcet alt vores grafiske materiale til Ayhan.

AndersCEO, Bolig:net

Vi fik et super designoplæg og en yderst fair pris, og derfor valgte vi Target til at udvikle vores nye website. Samarbejdet har hele vejen igennem været yderst professionelt, og tingene er lavet til aftalt tid og typisk før. Jeg vil klart anbefale Ayhan Tunaligil! Andre med behov for et nyt website skal da nyde godt af Target´s service og know how!

Jan GadeCEO, Undo-it

Vores samarbejde med Target har været rigtig godt og har løst opgaven med www.ficness.dk til vores fulde tilfredshed. De har budt ind med gode ideer undervejs og har derudover været lydhør overfor vores ønsker til siden. Ayhan fra Target er en meget imødekommende og venlig fyr. Vi medgiver ham vores bedste anbefalinger

Karina AlgreenFICNESS
kirkthumb

Kirk & Skov

beard-thumb

Beard Company

smart-thump

Smartsunwear

zederkofthumb

Zederkof

klubfolkebladetthumb

Klubfolkebladet

powerbarthumb

Powerbar Online

Ser det spændende ud

Kontakt nu