Vi er eksperter i webdesign, webshop & digital kommunikation.

Vi kan hjælpe dig med dit næste webdesign

Mangler du hjælp til dit

kommende webdesign?

Brugervenligt webdesign

Webdsign er mere end blot streger, farver, skrifttyper og billeder. Du kommunikerer nemlig direkte til din målgruppe, som bruger internettet til at søge information omkring dine produkter og ydelser. Internettet er blevet den klart mest foretrukne metode til at søge information på – også efter dine produkter. Derfor er det vigtigt at du får lavet et design der er tilpasset efter din målgruppe.

Se cases her

BRUGERVENLIG CMS

Med et Content Management System kan man selv opbygge sin hjemmeside med menuer, undersider, billeder og tekster samt tilføje funktioner som eksempelvis nyhedsbreve og søgeværktøj. Alt foregår i CMS’et, hvor man redigerer sit indhold og vælger sine funktioner med øjeblikkelig effekt på virksomhedens website. Det er nemt at komme i gang – sider, nyheder og begivenheder kan publiceres med blot tre klik. Vedligehold hjemmesiden overalt – I kan arbejde hvorsomhelst, hvis blot der er adgang til nettet. Vi benytter Umbraco samt WordPress som vores primære CMS.

PRIS

Du vil dog aldrig komme ud for nogle uventede store regninger hos os, da der altid bliver givet en fast pris på hjemmeside design inkl. programmering og løbende udgifter. Det sikrer dig at dit budget bliver overholdt.
Kontakt os, hvis du er interesseret i at få lavet et nyt website, så vi sammen kan finde en fornuftig løsning.

Kontakt os

DESIGNPROCES – WEBdesign

Dialogen er vigtig, så vi sammen vælger den rigtige platform, der passer præcist til dine fremtidige behov. Vi lytter til dig – og dine kunders behov – og udarbejder en fælles strategi, der rykker din virksomhed videre. Vi synliggøre dit budskab og dine produkter på en overskuelig måde for dine kunder. Vi udvikler et målrettet, brugervenligt koncept og et lækkert grafisk design, der afspejler din strategi. Vi forbereder dit færdige produkt ved at polere, teste, afprøve og implementere. Husk at hos os vil du dog aldrig komme ud for nogle uventede store regninger, da der altid bliver givet en fast pris på webdesignet.

Lyder det ikke spændende? - Kontakt os nu

RESPONSIVT WEBDESIGN

Vores samarbejde med Target har været rigtig godt og har løst opgaven med www.ficness.dk til vores fulde tilfredshed. De har budt ind med gode ideer undervejs og har derudover været lydhør overfor vores ønsker til siden. Ayhan fra Target er en meget imødekommende og venlig fyr. Vi medgiver ham vores bedste anbefalinger

Karina AlgreenFICNESS

Vi fik et super designoplæg og en yderst fair pris, og derfor valgte vi Target til at udvikle vores nye website. Samarbejdet har hele vejen igennem været yderst professionelt, og tingene er lavet til aftalt tid og typisk før. Jeg vil klart anbefale Ayhan Tunaligil! Andre med behov for et nyt website skal da nyde godt af Target´s service og know how!

Jan GadeCEO, Undo-it

MEBO-Consult skulle i foråret have lavet en ny hjemmeside og valget faldt på Ayhan Tunaligil og Target som samarbejdspartner. Vi havde et opstartsmøde, hvor vi lagde vores ønsker og forventninger frem. Ayhan kom meget hurtigt med et forslag til hjemmesiden, som præcist ramte det, vi havde forestillet os. Herefter gik det hurtigt og vi fik lige den hjemmeside, som vi havde håbet på. Alle aftaler om både indhold og deadlines blev overholdt, så er meget tilfredse.

Mette StangeCEO, MEBO-Consult

bolig:net a/s ønskede indledningsvis en grafisk partner, der kunne levere et komplet virksomheds-website med foto og indhold på en uafhængig CMS-platform. Denne opgave blev med fælles ideer og krav til en brugervenlig platform en realitet primo 2011. Ayhan har en kreativ tilgang til nye opgaver og evnen til at opfange ideer, hvilket er essentielt for en mindre virksomhed med en ny kommunikationsplatform. Vi har derfor i dag outsourcet alt vores grafiske materiale til Ayhan.

AndersCEO, Bolig:net
dsh-thumb

DSHwood

kirkthumb

Kirk & Skov

thumbficness

FICNESS

undo-it

Undo-it

Ser det spændende ud

Kontakt nu