Webanalyse med Google Analytics

Få flere konverteringer med webanalyse

Det handler om at forstå hvordan dine kunder bevæger sig på din hjemmeside. Det gælder om at blive klogere på hvad der virker og mindst ligeså vigtigt, hvad der ikke virker. Måden at finde ud af det på afhænger af den enkelte problemstilling men typisk benyttes der en række værktøjer til skabe et bedre grundlag for en endelig beslutning om hvad der skal optimeres. Det kan både være små og store elementer der skal modificeres, fjernes eller tilføjes og det er den bedste kombination der bidrager til en bedre konverteringsrate.

Konventeringsoptimering

Forestil dig du har en produktside eller en landingpage, som får relativ meget trafik men ingen af brugerne ender med at købe produktet. Måske mangler produktsiden det sidste ingrediens for at overbevise brugeren om at han skal købe det eller måske er det ikke tydeligt hvordan brugeren skal komme videre til købsflowet. Med målrettet konverteringsoptimering får du flere brugere til at konvertere på dine mål hvilket kan øge din indtjening markant.

Kontakt os for et
uforpligtende forespørgelse

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

WEBANALYSE – FORBEDRE BRUGEROPLEVELSEN AF DIN HJEMMESIDE

MEBO-Consult skulle i foråret have lavet en ny hjemmeside og valget faldt på Ayhan Tunaligil og Target som samarbejdspartner. Vi havde et opstartsmøde, hvor vi lagde vores ønsker og forventninger frem. Ayhan kom meget hurtigt med et forslag til hjemmesiden, som præcist ramte det, vi havde forestillet os. Herefter gik det hurtigt og vi fik lige den hjemmeside, som vi havde håbet på. Alle aftaler om både indhold og deadlines blev overholdt, så er meget tilfredse.

Mette StangeCEO, MEBO-Consult

bolig:net a/s ønskede indledningsvis en grafisk partner, der kunne levere et komplet virksomheds-website med foto og indhold på en uafhængig CMS-platform. Denne opgave blev med fælles ideer og krav til en brugervenlig platform en realitet primo 2011. Ayhan har en kreativ tilgang til nye opgaver og evnen til at opfange ideer, hvilket er essentielt for en mindre virksomhed med en ny kommunikationsplatform. Vi har derfor i dag outsourcet alt vores grafiske materiale til Ayhan.

AndersCEO, Bolig:net

Vi fik et super designoplæg og en yderst fair pris, og derfor valgte vi Target til at udvikle vores nye website. Samarbejdet har hele vejen igennem været yderst professionelt, og tingene er lavet til aftalt tid og typisk før. Jeg vil klart anbefale Ayhan Tunaligil! Andre med behov for et nyt website skal da nyde godt af Target´s service og know how!

Jan GadeCEO, Undo-it

Vores samarbejde med Target har været rigtig godt og har løst opgaven med www.ficness.dk til vores fulde tilfredshed. De har budt ind med gode ideer undervejs og har derudover været lydhør overfor vores ønsker til siden. Ayhan fra Target er en meget imødekommende og venlig fyr. Vi medgiver ham vores bedste anbefalinger

Karina AlgreenFICNESS
Ser det spændende ud

Kontakt nu