Webshop

Mangler du en webdesigner fra Fredericia til din kommende webshop?

65

Hvem er Target

Target er et kreativt webbureau i Fredericia, der ikke er bange for at kaste sig ud i alle slags opgaver – også det helt små.  Derfor kan vi  tilbyde billige wordpress hjemmesider til ny startede firmaet eller foreninger. Vi har over 65 designløsninger i CV’et.

ALT HVAD DIN WEBSHOP LØSNING HAR BRUG FOR

– scannet webshop2

SCANNET WEBSHOP2 LØSNING
– INNOVATIVE WEBSHOP LØSNING

Er du en nybegynder eller garvet webkøbmand, har vi alle de værktøjer du har brug for, når du skal bygge en succesfuld e-shop. Vi er leveringsdygtige og er specialiserede i bl.a. ScanNet Webshop2.

ScanNet Webshop2 er det innovative og brugervenlige webshop system, som er udviklet med fokus på dine behov. Den simple brugergrænseflade gør det let at oprette og administrere webshoppen selv for helt almindelige it-brugere.

ScanNet Webshop2 giver dig de bedste digitale rammer for en god forretning.

Webshoppen har et stærkt udvalg af funktioner, der fremmer din omsætning og vækst.
Webshoppen opsættes nemt til at modtage betaling med dankort, som stadig er det mest populære betalingsmiddel i Danmark.

Vi hjælper også gerne med ansøgning og vejledning. Som bonus er der med Webshop2 fri dansk support fra kl. 07.00-23.00 i hverdagene og 10.00-16.00 i weekender.

Kontakt os her

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

DESIGNPROCES – Scannet Webshop2 design

Dialogen er vigtig, så vi sammen vælger den rigtige platform, der passer præcist til dine fremtidige behov. Vi lytter til dig – og dine kunders behov – og udarbejder en fælles strategi, der rykker din virksomhed videre. Vi synliggøre dit budskab og dine produkter på en overskuelig måde for dine kunder. Vi udvikler et målrettet, brugervenligt koncept og et lækkert grafisk design, der afspejler din strategi. Vi forbereder dit færdige produkt ved at teste, afprøve og implementere. Husk at hos os vil du dog aldrig komme ud for nogle uventede store regninger , da der altid bliver givet en fast pris på webshoppen.

Lyder det ikke spændende? - Kontakt os nu

Vores samarbejde med Target har været rigtig godt og har løst opgaven med www.ficness.dk til vores fulde tilfredshed. De har budt ind med gode ideer undervejs og har derudover været lydhør overfor vores ønsker til siden. Ayhan fra Target er en meget imødekommende og venlig fyr. Vi medgiver ham vores bedste anbefalinger

Karina AlgreenFICNESS

Vi fik et super designoplæg og en yderst fair pris, og derfor valgte vi Target til at udvikle vores nye website. Samarbejdet har hele vejen igennem været yderst professionelt, og tingene er lavet til aftalt tid og typisk før. Jeg vil klart anbefale Ayhan Tunaligil! Andre med behov for et nyt website skal da nyde godt af Target´s service og know how!

Jan GadeCEO, Undo-it

bolig:net a/s ønskede indledningsvis en grafisk partner, der kunne levere et komplet virksomheds-website med foto og indhold på en uafhængig CMS-platform. Denne opgave blev med fælles ideer og krav til en brugervenlig platform en realitet primo 2011. Ayhan har en kreativ tilgang til nye opgaver og evnen til at opfange ideer, hvilket er essentielt for en mindre virksomhed med en ny kommunikationsplatform. Vi har derfor i dag outsourcet alt vores grafiske materiale til Ayhan.

AndersCEO, Bolig:net

MEBO-Consult skulle i foråret have lavet en ny hjemmeside og valget faldt på Ayhan Tunaligil og Target som samarbejdspartner. Vi havde et opstartsmøde, hvor vi lagde vores ønsker og forventninger frem. Ayhan kom meget hurtigt med et forslag til hjemmesiden, som præcist ramte det, vi havde forestillet os. Herefter gik det hurtigt og vi fik lige den hjemmeside, som vi havde håbet på. Alle aftaler om både indhold og deadlines blev overholdt, så er meget tilfredse.

Mette StangeCEO, MEBO-Consult
kirkthumb

Kirk & Skov

beard-thumb

Beard Company

smart-thump

Smartsunwear

zederkofthumb

Zederkof

klubfolkebladetthumb

Klubfolkebladet

powerbarthumb

Powerbar Online

Ser det spændende ud

Kontakt nu