Skal du have et nyt website?

Umbraco websites fra 14.499 kr.

65

Hvem er Target

Target er et kreativt webbureau i Fredericia, der ikke er bange for at kaste sig ud i alle slags opgaver – også det helt små.  Derfor kan vi  tilbyde billige wordpress hjemmesider til ny startede firmaet eller foreninger. Vi har over 65 designløsninger i CV’et.

MANGLER DU ET PROFESSIONELT
UMBRACO WEBSITE?

Vi kan hjælpe dig med et
Umbraco website

Er du et nyt startet firma eller en forening der ønsker en komplet funktionel webdesign / website til en god pris?
Target tilbyder umbraco website, med et flot og professionelt design efter ens behov.

KENDER DU IKKE Umbraco?

Her er fem gode grunde til hvorfor du skal vælge Umbraco CMS
  • Umbraco CMS er et dansk udviklet CMS system, som har vokset sig rigtig meget med tiden. Der er over 140.000 aktive Umbraco løsninger
  • Umbraco er et gratis dansk system CMS, hvor du ikke skal betale skyhøje licencer for kommerciel brug.
  • Umbraco CMS vurderes til at være en af de bedste og mest fleksible systemer når det gælder udvikling af brugertilpassede website løsninger.
  • Det er velegnet til såvel den mindre virksomhedspræsentation som den helt store firmaportal.
  • Med Umbraco kan du få dit skræddersyet løsning, efter dit krav, funktionalitet og design.

Kontakt os her

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

Vores samarbejde med Target har været rigtig godt og har løst opgaven med www.ficness.dk til vores fulde tilfredshed. De har budt ind med gode ideer undervejs og har derudover været lydhør overfor vores ønsker til siden. Ayhan fra Target er en meget imødekommende og venlig fyr. Vi medgiver ham vores bedste anbefalinger

Karina AlgreenFICNESS

Vi fik et super designoplæg og en yderst fair pris, og derfor valgte vi Target til at udvikle vores nye website. Samarbejdet har hele vejen igennem været yderst professionelt, og tingene er lavet til aftalt tid og typisk før. Jeg vil klart anbefale Ayhan Tunaligil! Andre med behov for et nyt website skal da nyde godt af Target´s service og know how!

Jan GadeCEO, Undo-it

bolig:net a/s ønskede indledningsvis en grafisk partner, der kunne levere et komplet virksomheds-website med foto og indhold på en uafhængig CMS-platform. Denne opgave blev med fælles ideer og krav til en brugervenlig platform en realitet primo 2011. Ayhan har en kreativ tilgang til nye opgaver og evnen til at opfange ideer, hvilket er essentielt for en mindre virksomhed med en ny kommunikationsplatform. Vi har derfor i dag outsourcet alt vores grafiske materiale til Ayhan.

AndersCEO, Bolig:net

MEBO-Consult skulle i foråret have lavet en ny hjemmeside og valget faldt på Ayhan Tunaligil og Target som samarbejdspartner. Vi havde et opstartsmøde, hvor vi lagde vores ønsker og forventninger frem. Ayhan kom meget hurtigt med et forslag til hjemmesiden, som præcist ramte det, vi havde forestillet os. Herefter gik det hurtigt og vi fik lige den hjemmeside, som vi havde håbet på. Alle aftaler om både indhold og deadlines blev overholdt, så er meget tilfredse.

Mette StangeCEO, MEBO-Consult
dsh-thumb

DSHwood

kirkthumb

Kirk & Skov

thumbficness

FICNESS

undo-it

Undo-it

Ser det spændende ud

Kontakt nu