TARGET WEBBUREAU

Du har mange spørgsmål.
Vi har løsningerne.

Target er et webbureau i Fredericia, der ikke er bange for at kaste sig ud i alle slags opgaver – store som små. Vi skræddersyr løsninger, som passer til dine specifikke behov.

Vores samarbejde med Target har været rigtig godt og har løst opgaven med www.ficness.dk til vores fulde tilfredshed. De har budt ind med gode ideer undervejs og har derudover været lydhør overfor vores ønsker til siden. Ayhan fra Target er en meget imødekommende og venlig fyr. Vi medgiver ham vores bedste anbefalinger.

Karina Algreen, Ficness

Vi fik et super designoplæg og en yderst fair pris, og derfor valgte vi Target til at udvikle vores nye website. Samarbejdet har hele vejen igennem været yderst professionelt, og tingene er lavet til aftalt tid og typisk før. Jeg vil klart anbefale Ayhan Tunaligil! Andre med behov for et nyt website skal da nyde godt af Target´s service og know how!

Jan Gade, CEO, Undo-it
http://trgt.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_display.svg

Hjemmeside design

Vil du have en hjemmeside, der kan brande dig og din virksomhed?
Vi designer brugervenlige hjemmesider i et moderne CMS system, du selv kan opdatere.
En løsning der holder lang tid.

læs mere
http://trgt.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_cart_content.svg

Webshop løsninger

Er du en nybegynder eller garvet webkøbmand, har vi alle de værktøjer du har brug for, når du skal bygge en succesfuld e-shop. Vi er leveringsdygtige og er specialiserede i udvalgte platforme.

læs mere
http://trgt.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_tablet.svg

Responsivt design

Responsivt sikrer at brugeroplevelsen er i top, når dine kunder gå ind på din hjemmeside. Uden responsivt webdesign kan jeres hjemmeside sagtens vises men er ikke brugervenligt for kunderne.

læs mere
http://trgt.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_pencil_ruler_pen .svg

Design

Det er  vigtigt, at din profil på tryk og web hænger sammen. Vi tilbyder derfor, at skræddersy din profil, så der tages højde for alt lige fra din web til tryk er tilpasset den målgruppe, du henvender dig til.

læs mere
http://trgt.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_magnifier.svg

SEO

Synlighed på nettet er et ”must”, hvis du og din virksomhed vil have nye kunder. Seo giver dig synlighed i Google, når kunderne søger efter lige præcis dine produkter.

læs mere
http://trgt.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_graph_increase.svg

AdWords optimering

Når du laver en søgning på Google, kan du i toppen og i højre side se annoncer. Disse kaldes Google annoncer og klik annoncer,  men den helt rigtige betegnelse er altså Google AdWords.

læs mere
http://trgt.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_rotate.svg

Remarketing

Kunne du tænke dig at forblive i dine kunders “Top-Of-Mind”? Dette kan du nu via Remarketing. Vis dine banner mod kunder der har besøgt din hjemmeside eller webshop.

læs mere
http://trgt.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_share.svg

Webanalyse

Det handler om at forstå hvordan dine kunder bevæger sig på din hjemmeside. Hvad virker, virker ikke. Derefter kan vi træffe de rette beslutninger for at skabe en god brugeroplevelse.

læs mere

Vi skaber minimalistiske & brugervenlige designs

dsh-thumb

DSHwood

kirkthumb

Kirk & Skov

thumbficness

FICNESS

undo-it

Undo-it

65
Digitale løsninger
45
Design løsninger
60
Tilfredse kunder
1
Er du vores næste kunde?
Lyst til at se mere

Se vores cases

Ser det spændende ud

Kontakt nu