Design

Vores kernekompetence er at vi udvikler designs der øger dit brand og online kommunikation.

HAR DU BRUG FOR GRAFISKE LØSNINGER TIL DINE TRYKSAGER

ELLER MÅSKE TIL EN ONLINE KAMPAGNE PÅ INTERNETTET?

VI BESIDDER EN LANG RÆKKE
KOMPETENCER INDEN FOR GRAFISK DESIGN

Vi udvikler design, der øger din online kommunikation. Design, der fortæller dit budskab, fremmer og styrker din online position og frem for alt, design der opbygger tillid og styrker din identitet som en professionel forretning. Vi har fingeren på musen, følger konstant trends og tendenser – og bruger alle de online medier med de mange nye muligheder og features, som markedet konstant tilbyder os. Det betyder, at vi sammen med dig kan skabe dynamiske løsninger, der rykker sig i takt med de altid voksende muligheder.

Se cases her

VI TILBYDER ALT INDENFOR GRAFIK

Kontakt os

ALTID UNIKT DESIGN

Godt grafisk arbejde er ikke blot en kreativ hånd eller et godt øje for farvesammensætning. En god grafisk designer tager højde for budskabet, markedet og målgruppen.  Et tilfredsstillende resultat ligger til grund for en omfattende forberedning. Derfor er det vigtigt for os, at vi har 100% styr på dine behov og visioner før vi påbegynder vores grafiske arbejde. Værdien for dig og din virksomhed bliver skabt gennem tæt dialog med os – vi er med fra start til slut.

Lyder det ikke spændende? - Kontakt os nu

Vi fik et super designoplæg og en yderst fair pris, og derfor valgte vi Target til at udvikle vores nye website. Samarbejdet har hele vejen igennem været yderst professionelt, og tingene er lavet til aftalt tid og typisk før. Jeg vil klart anbefale Ayhan Tunaligil! Andre med behov for et nyt website skal da nyde godt af Target´s service og know how!

Jan GadeCEO, Undo-it

MEBO-Consult skulle i foråret have lavet en ny hjemmeside og valget faldt på Ayhan Tunaligil og Target som samarbejdspartner. Vi havde et opstartsmøde, hvor vi lagde vores ønsker og forventninger frem. Ayhan kom meget hurtigt med et forslag til hjemmesiden, som præcist ramte det, vi havde forestillet os. Herefter gik det hurtigt og vi fik lige den hjemmeside, som vi havde håbet på. Alle aftaler om både indhold og deadlines blev overholdt, så er meget tilfredse.

Mette StangeCEO, MEBO-Consult

bolig:net a/s ønskede indledningsvis en grafisk partner, der kunne levere et komplet virksomheds-website med foto og indhold på en uafhængig CMS-platform. Denne opgave blev med fælles ideer og krav til en brugervenlig platform en realitet primo 2011. Ayhan har en kreativ tilgang til nye opgaver og evnen til at opfange ideer, hvilket er essentielt for en mindre virksomhed med en ny kommunikationsplatform. Vi har derfor i dag outsourcet alt vores grafiske materiale til Ayhan.

AndersCEO, Bolig:net

Vores samarbejde med Target har været rigtig godt og har løst opgaven med www.ficness.dk til vores fulde tilfredshed. De har budt ind med gode ideer undervejs og har derudover været lydhør overfor vores ønsker til siden. Ayhan fra Target er en meget imødekommende og venlig fyr. Vi medgiver ham vores bedste anbefalinger

Karina AlgreenFICNESS
dsh-thumb

DSHwood

kirkthumb

Kirk & Skov

thumbficness

FICNESS

undo-it

Undo-it

Ser det spændende ud

Kontakt nu